Content 3 - ingen venstremeny
Med vår erfaring vil vi kunne sørge for at bedriftene til enhver tid har korrekte dekninger tilpasset den driften og risiko bedriften representerer.
Med vår erfaring vil vi kunne sørge for at bedriftene til enhver tid har korrekte dekninger tilpasset den driften og risiko bedriften representerer.

Forsikringsløsninger for bedrifter


De ansatte i Østfold Forsikringsmegling har mer enn 65 års erfaring fra forsikring for næringslivsmarkedet.

Vi lærer fortsatt noe nytt hver dag, og vet at vi alltid vil oppdage nye endringer i vilkår og vinklinger som vi ikke tidligere har vært borte i.

Tenk da hvor vanskelig det må være for våre kunder å holde seg oppdatert og informert!

Vi ønsker å bruke vår erfaring og sørge for trygghet for våre kunder. Det skal være trygt å benytte oss som bedriftens forsikringsforbindelse. Med vår erfaring vil vi kunne sørge for at bedriftene til enhver tid har korrekte dekninger tilpasset den driften og risiko bedriften representerer.

Siden vi benytter alle forsikringsselskapene vil vi alltid kunne oppnå konkurransedyktige priser. Vi vet hvilke selskaper som er best og billigst, og kan plassere ulike dekninger i forskjellige selskaper. Østfold Forsikringsmegling vil også kunne være bedriftens rådgiver i skadesaker.

Vi har mange ganger hjulpet våre kunder i fastlåste situasjoner hvor forsikringsselskapet har avslått erstatning. Vi har også flere ganger anket saker til Forsikringsklagekontoret og Forsikringsskadenemnda på vegne av kundene.

Effekter av å inngå en forsikringsmegleravtale med oss:
  • Konkurransedyktige priser
  • Korrekte dekninger og forsikringssummer
  • Kvalitetssikring
  • "En bekymring mindre" ved daglig service
  • Rådgivning i skadesaker
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner